Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om mig


Hej! Jag som färgar heter Lisa Åkerberg, jag bor utanför Habo i Jönköpings län med mina två barn. Jag har varit sjukskriven en längre tid och tack vare det har jag funnit färgning och stickning. Det är något som gör mig lycklig och fungerar som min rehabilitering.


Åkerbergs stash är alltså inget företag, utan en produkt av min hobby - jag älskar att färga garn, tyvärr stickar jag inte lika fort som jag färgar. Därför måste jag sälja en del. Inkomster går till mer garn och utrustning för att färga mer. Eftersom detta bara är min hobby kan jag inte ta emot beställningar eller garantera att det kommer komma mer av specifika färger eller kvaliteter. 

Tidigare har jag sålt en del via instagram, men nu har jag valt att öppna en webshop för att förenkla hanteringen för mig. Hoppas detta sätt funkar för er också, betalning sker via swish och frakt med postnord, precis som innan. Hör självklart av dig om det är något du undrar! Än sålänge säljer jag bara till svenska adresser.

Jag blir jätteglad om du visar upp vad det blir för fint av garnet! Tagga med både # och @akerbergsstash på instagram.


Frakten räknas ut i kassan, fri frakt vid köp över 1000 kr.


Besök

Vill du och stickgänget ha möjlighet att se och köpa mina garner live? Hör av dig om du vill komma och klämma på garnerna! Jag kommer gärna och besöker er stickträff om ni finns i trakterna: Jönköping, Ulricehamn, Falköping, Skövde, Hjo och däromkring.  Hör av dig via mail eller på instagram.